Möt löparen

Manne Forssberg tog steget in i löpningen genom att tacka ja till en mara bara några månader innan loppet. Sedan dess har han varit fast och är nu gäst i avsnitt 81 av Möt löparen. 

Han tackade ja till att springa maraton i Thailand bara 2.5 månad innan loppet gick. Kanske dumdristigt skulle nog många säga, så även han själv såhär i efterhand. Men det gick ju vägen och sedan dess har han verkligen fastnat för löpning. Att idrott skulle vara någonting för honom var långt ifrån självklart och det var vid en ålder på 27 år som han upptäckte det här med träning och idrott.

Nu är han en del i ”Sverige springer” har sprungit flera maror, senast i Stockholm där han sprang in i mål på tiden 3.33.14 då med kramp vilket vi kommer att prata om i mitt samtal med honom. Vem är det då? Jo, ingen mindre än Manne Forsberg.

Vi slog oss ner för att prata löpning och det blev ett riktigt långt och härligt samtal som ni nu ska få ta del av. Så gör er redo för ett långpass ute i skogen, en långfrukost där hemma eller varför inte bara slå dig ner i soffan och lyssna för här kommer avsnitt 81 av Möt löparen med Manne Forsberg i ett samtal om att träna riktigt hårt, att njuta, få med sig barnen att träna, lyfta tungt och mycket annat. 

Direct download: 81_Manne_Forssberg.mp3
Category:general -- posted at: 2:00am CET

1