Möt löparen

Denna vecka får ni träffa en tjej som verkligen fick det att lossna under 2018 med ett SM-brons på SM. Möt Motala-löpren Johanna Eriksson i ett nytt avsnitt av "Möt löparen".

Efter motgång på motgång fick Johanna Eriksson allting att stämma vilket gjorde henne överraskad. Från skidor till löpning vidare till annan träning sedan kom resultatet, eller var det så enkelt? I vilket fall som helst har resan varit lång för henne fram till det där efterlängtade SM-bronset som hon sprang till sig tidigare i år på 10 000 meter. Men hur har resan sett ut egentligen och vem är denna Motala-tjej som hängt i år efter år? 

 

I veckans avsnitt tog Marcus Åberg tag i detta med att ta reda på denna fråga då han ringde upp henne för att snacka löpning, skador och var hon hittat motivationen när det gått tungt. Det blev ett inspirerande avsnitt som säkert kan få många att fortsätta kämpa även om det känns tungt ibland. Kanske går det också ta en lite längre väg för att nå resultat. 

Möt Johanna Eriksson i veckans avsnitt av "Möt löparen"! 

Direct download: 77_Johanna_Eriksson.mp3
Category:general -- posted at: 1:00am CET

På instagram sprider hon inspiration till träning. Många känner henne under namnet Workoutispassion. Denna vecka är hon gäst i Möt löparen, och hennes namn är Ida B Olsson. 

Ida B Olsson är mer känd som Workoutispassion och träning är verkligen någonting hon brinner för. Det ser man inte minst på hennes instagram och hon jobbar dagligen med att inspirera till träning. Själv sprang hon nyligen New York Marathon och har verkligen fastnat för detta med löpning även om hennes nästa mål är triathlon. 

Denna vecka får du träffa henne i ett rykande färskt avsnitt av "Möt löparen" där du får höra henne berätta mer om sin träning, vad det ger tillbaka till henne, att kliva utanför sin comfort zone och mycket annat. 

Trevlig lyssning! 

Direct download: 76_Ida_B_Olsson.mp3
Category:general -- posted at: 1:00am CET

1