Möt löparen

Efter förslag från en lyssnare valde vi att vända på detta avsnitt. I stället för att Marcus Åberg sköter intervjun fick han själv ta steget över till att bli intervjuad, och det av en person som hört samtliga avsnitt av ”Möt löparen”. Hör Marcus berätta om skadorna som hindrade honom från löpningen, att jobba med sitt intresse och att njuta av livet. Det är några av ämnena som dyker upp i veckans avsnitt. 

Trevlig lyssning!

Vi vill också passa på att önska Gott Nytt År till alla lyssnare!

Direct download: 16_Marcus.mp3
Category:general -- posted at: 7:54am CET

#15 Linn Johansson

Det har blivit dags för femtonde avsnittet av ”Möt löparen” där du får träffa Linn Johansson. Tjejen som började satsa på löpning för bara två år sedan och har stått för en lysande utveckling när hon nu siktar på att springa under 40 minuter på milen. Men det har inte alltid varit lätt för henne, skadorna har satt stopp många gånger och tidigare var hon en duktiga dansare men knäskador tvingade henne att sluta. Och knäproblem är någonting hon dras med fortfarande. 

Hör henne berätta om vägen in till löpning, att våga anta utmaningar i livet och att lära sig av skadorna och hitta nya vägar framåt. 


Direct download: 15_Linn_Johansson.mp3
Category:general -- posted at: 7:06am CET

1