Möt löparen

I det fjortonden avsnittet av "Möt löparen" får du träffa Mikael Ekvall. En löpare som stått för en riktigt bra säsong med flera stora framgångar. I maj slog han till med SM-guld på halvmaraton, för några veckor sedan SM-guld på terräng-SM och däremellan flera riktigt bra lopp. Hör honom berätta om hur han ändrat i träningen, betydelsen av att träna i Australien och att bara vara så bra som sitt senaste lopp.

Trevlig lyssning!

Direct download: 14_Mikael_Ekvall.mp3
Category:general -- posted at: 9:09pm CET

#13 Miranda Kvist

Miranda Kvist är tjejen som ständigt är på nya resor och ute på spännande äventyr. Hon har bland annat startat Team Nordic Trail och har ett starkt engagemang i den träningsform som många löpare pratar om idag – trail. Men det har inte alltid varit självklart för henne att springa i skogen och njuta av naturen så som hon gör nu, tvärtom, men nu är hon fast.

Hör henne berätta om den där gången som hennes kompis vek av från spåret för att springa fritt i skogen. Om hennes blogg som gått från smycken till att vara fylld med inlägg om hennes upplevelser. 

Direct download: 13_Miranda_Kvist.mp3
Category:general -- posted at: 5:58am CET

#12 Charlotte Schönbeck

I det 12 avsnittet av ”Möt löparen” får ni träffa tredje bästa svenskan genom tiderna på 800 meter, Charlotte Schönbeck. Efter genomslaget och den fin fina tiden har hon haft det motigt de senaste säsongerna, 2011 och 2012 blev två säsonger som hon missade helt. Tanken var att 2013 skulle bli hennes comeback men tyvärr satte foten stopp för henne igen, men hon ger inte upp. Trots skadan blev det ändå några lopp under säsongen. 

Direct download: 12_Charlotte_S.mp3
Category:general -- posted at: 5:33am CET

1