Möt löparen

I det nionde avsnittet av ”Möt löparen” får du träffa Anders Kleist som slagit sig in i toppen i Sverige. Hans största, och mest uppmärksammade, merit är segern i Axa Fjällmaraton där han slog till med nytt banrekord och en överlägsen seger. Men han drog också på sig en skada i foten som ställt till det för honom under delar av årets säsong. Hör honom själv berätta om varför han valt att satsa allt på löpning efter att ha även sysslat med orientering och längtan om att vara bäst.

 

Jag gav mig hem till honom i hans hus utanför Norrköping där det blev ett spännande samtal som du nu kan höra i ”Möt löparen”. 

Direct download: 9_Anders_Kleist.mp3
Category:general -- posted at: 3:33pm CET

#8 Ann-Sofie Forsmark

I det åttonde avsnittet av ”Möt löparen” får du träffa Ann-Sofie Forsmark, en relativt nyfrälst ultralöpare som även varit med och startat Tjejmaraton, ett lopp som vi pratat om i tidigare avsnitt. Här berättar om varför det blev löpning, att ha det som terapi genom jobbiga perioder i perioder, träningshets sociala medier och en hel del annat.

Ann-Sofie jobbar även som löpcoach och är hälsochef på ett större företaget vilket vi också pratar en del om.

På sociala medier är hon väldigt aktiv, främst på Twitter, där hon också har många fått följare. Ultralöpning är någonting hon fastnat för men i ”Möt löparen” avslöjar hon vad som hennes nästa mål.

Vill ni följa henne på Twitter heter hon @AnSofisticated och hon har även en blogg där hon skriver om sin träning. 

Trevlig lyssning!

Direct download: 8_Ann-Sofie_Forsmark.mp3
Category:general -- posted at: 3:00pm CET

1