Möt löparen

I det sjunde avsnittet av ”Möt löparen” får du möta en tjej som verkligen vågar följa sitt hjärta och göra det hon drömt om. I maj bestämde hon sig för att start eget företag och då fokusera på träning, i synnerhet löpning. Hon arrangerar även resor till bland annat Kroatien och i höst drar hon igång ett nytt projekt, då i form av löpgrupper.

Hennes namn är Petra Kindlund. För henne har löpning kommit att bli en stor del av hennes liv lägg därtill att hon även kommit tvåa på Lidingöloppet så förstår ni att det fanns mycket att prata om.

Inte konstigt att det blev ett spännande samtal där hon berättar om sin resa fram till att starta företag, lägga löpningen på hyllan för att hitta tillbaka och nå bättre resultatet än tidigare.

Kort sagt så har Petra Kindlund mycket att dela med sig av i ”Möt löparen”.

Direct download: 7_Petra_Kindlund.mp3
Category:general -- posted at: 10:49am CET

I sjätte avsnittet av "Möt löparen" får du träffa Högby-löparen David Nilsson som så sent som i maj kunde plocka hem fjärde platsen på SM i halvmaraton. Sedan två år tillbaka har han bestämt sig för att satsa på löpning till 100 procent och det som heltidsproffs. 
Hör honom berätta om tankarna kring satsningen, att vända sig åt olika saker genom livet och det där artikeln som vi kunde läsa i Aftonbladet inför Stockholm maraton. Hur var det egentligen med den saken som nämndes där, alltså öl och pizza. Allt hör du i detta avsnitt av "Möt löparen".
Trevlig lyssning. 
Direct download: 6_David_Nilsson.mp3
Category:general -- posted at: 5:20pm CET

1