Möt löparen
Går det skriva en bok om löpning? Svaret är ja och i tredje avsnittet av "Möt löparen" får du träffa en person som gjort det, Marcus Nilsson. Han berättar om vad det är som gjorde att det slutade med en bok, hur han lägger upp sin träning och vad som får honom att träna löpning. Och detta efter att ha hållit uppe i tio år för att nu vara tillbaka i spåret. 
Detta och mycket annat i tredje avsnittet av "Möt löparen". 
Direct download: 3_Marcus_Nilsson.mp3
Category:general -- posted at: 4:30pm CET

Det har blivit dags för andra avsnittet av "Möt löparen". Den här gången får du träffa en riktig expert på området träning och hennes namn är Jenny Sunding. Hon har studerat träning i Sverige men även utomlands i bland annat England. För henne har löpning blivit en träningsform som hon fastnat för. Till vardags jobbar Jenny som personligtränare och frilansjournalist. 

Som alltid blev det ett väldigt lyckat samtal. 

Trevlig lyssning!

Direct download: 2_Jenny_Sunding.mp3
Category:general -- posted at: 7:00am CET

# 1 – Marcus Gustafsson
I premiäravsnittet av "Möt löparen" får du träffa 25-åriga Marcus Gustafsson, tävlandes för Spårvägen. Trots sin unga ålder är han en erfaren löpare som har skaffat sig en hel del kunskap om träningsformen och efter några år fyllda med skadeproblem är han äntligen på väg tillbaka igen. Marcus kommer från Norrköping men bor sedan några år tilbaka i Stockholm tillsammans med flickvännen Elina. 
Det blev ett samtal om hur han ser på sig själv som en klokare löpare i dag, vikten av alternativträning och glädjen över att vara tillbaka igen. 
Direct download: Marcus_Gustafsson.mp3
Category:general -- posted at: 7:08am CET

1